Προσωπική Τηλεφωνική Σύνδεση

VoIP Τηλεφωνία

Η νέα γενιά των τηλεπικοινωνιών. Ολοκληρωμένες λύσεις τηλεφωνίας για επιχειρήσεις & ιδιώτες

Με τη Smart-Voip

VoIP ή Voice Over IP, χαρακτηρίζεται η τηλεφωνία μέσω διαδικτύου (ΦεΔΠ: «Φωνή επί Διαδικτυακού Πρωτοκόλλου»), η οποία προσφέρει φωνητική συνομιλία, μέσω διαδικτύου. Ιδιαίτερα εύκολη στη λειτουργία της, με υψηλή ποιότητα και αναρίθμητα οφέλη. Η VoIP τηλεφωνία αποτελεί τον νέο τρόπο τηλεφωνικής επικοινωνίας και λειτουργίας τηλεφωνικών κέντρων (Cloud PBX), κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές.

Με τη χρήση VoIP τηλεφωνίας, μπορείτε να μιλάτε από/σε πολλαπλά γεωγραφικά σημεία, χωρίς κανέναν περιορισμό και με εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις.

Αξιοποιούμε για εσάς τη δύναμη του internet, για να απολαμβάνετε μια ποιοτική τηλεφωνική συνομιλία, η οποία όχι μόνο δεν υστερεί αλλά ξεπερνά τις κλασικές αναλογικές μεθόδους. Χάρη στις υψηλές ταχύτητες, η ψηφιακή εμπειρία είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει να αναδείξει η τηλεφωνία και μάλιστα σε εξαιρετικές τιμές. Οι χρεώσεις για διεθνείς κλήσεις αλλά και το μεγάλο κόστος για τηλεφωνικές συνομιλίες με μεγάλη διάρκεια είναι πλέον παρελθόν.

Η Smart-Voip, έχει αναπτύξει για εσάς ολοκληρωμένες λύσεις τηλεφωνίας VoIP και είναι δίπλα σας, δημιουργώντας την καλύτερη εμπειρία χρήσης, της σύγχρονης αυτής μεθόδου!

Τι χρειάζεται & πώς λειτουργεί

Η Smart-Voip παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής στην υπηρεσία της και απόλαυσης των υπηρεσιών VoIP τηλεφωνίας!

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι, για να σας εξηγήσουμε τον τρόπο χρήσης της VoIP τηλεφωνίας και να τον προσαρμόσουμε στις ανάγκες σας.

Αρχικά τα μόνο που χρειάζεστε είναι τα εξής:

1. Μία ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο, σε όποιον πάροχο και με όποια χαρακτηριστικά εσείς επιθυμείτε! Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε εμείς τη σύνδεση της γραμμής, ώστε να χρησιμοποιηθεί για VoIP τηλεφωνία, και σας διασφαλίζουμε σταθερότητα και ποιότητα στη συνομιλία.

2.Απόκτηση ειδικών τηλεφωνικών συσκευών (IP συσκευών), συμβατών με το πρωτόκολλο SIP. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία ευρεία γκάμα στην αγορά. (Ρωτήστε μας.)

3. Η εγγραφή συνδρομής στην υπηρεσία Smart-Voip

Φυσικά, μπορείτε να κρατήσετε τον ήδη υπάρχοντα τηλεφωνικό σας αριθμό, με μία απλή μεταφορά στο δίκτυο της Smart-Voip. Μπορούμε, όμως, να σας προμηθεύσουμε και με νέους αριθμούς από όλη την Ελλάδα!

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Smart-Voip, θα βρίσκεται πάντα κοντά σας, για να υποστηρίξει τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της επιχείρησης σας, και να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φωνής, τόσο σε ποιότητα όσο και σε ταχύτητα.

Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τους πελάτες μας, ακούμε τις ανάγκες τους και επιλύουμε όποιο πρόβλημα προκύψει, ενώ παράλληλα βελτιστοποιούμε τις υπηρεσίες τους!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

(30) 210 95 95 410 –> Επιλογή 4

Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 17:00

Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 169 Καλλιθέα
Αθήνα 17672

Γιατί VoIP τηλεφωνία στη Smart-Voip

Με τη χρήση της VoIP τηλεφωνίας, συνεχίζετε να απολαμβάνετε τις δυνατότητες της συμβατικής τηλεφωνίας και αυτές ενός ψηφιακού/αναλογικού κέντρου, όπως ακριβώς τις γνωρίζετε. Έχετε, όμως, και πολλές επιπλέον δυνατότητες χάρη στα απεριόριστα πλεονεκτήματα του κόσμου του internet!

Τι απολαμβάνει και πώς ωφελείται, λοιπόν μία επιχείρηση χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες VoIP τηλεφωνίας της Smart-Voip;

  • Μείωση παγίων τηλεφωνικών γραμμών PSTN-ISDN. Θα πρέπει απλώς να κρατήσετε μόνο μία τηλεφωνική σύνδεση στην επιχείρηση σας, για την πρόσβαση στο διαδίκτυο, όμως όλες οι επιπλέον αναλογικές γραμμές μαζί με το κόστος τους καταργούνται.
  • Βήμα χρέωσης ανά χρονοδευτερόλεπτο κλήσης και όχι ανά λεπτό, όπως στις συμβατικές γραμμές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγάλη μείωση στους μηνιαίους λογαριασμούς.
  • Σημαντικά μειωμένες τιμές για κλήσεις προς Ελλάδα αλλά και προς όλους τους διεθνείς προορισμούς, τόσο για σταθερά όσο και για κινητά.
  • Υψηλή ταχύτητα και εξαιρετική ποιότητα φωνής ανά τον κόσμο.
  • Απεριόριστα κανάλια φωνής για την επιχείρηση σας.
  • Κανένας περιορισμός στις ταυτόχρονες εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις που θα πραγματοποιεί ο αριθμός σας.
  • Απαλλαγή από έξοδα εγκατάστασης και συντήρησης του τηλεφωνικού σας κέντρου.
  • Διατήρηση του υφιστάμενου αριθμού σας εφόσον το επιθυμείτε ή απόκτηση νέου.
  • Συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που απολαμβάνετε.

 

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα της χρήσης VoIP τηλεφωνίας στην επιχείρηση σας. Η Smart-Voip, αξιοποιεί και προσαρμόζει, πάντα, τις δυνατότητες της VoIP τηλεφωνίας, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των τηλεπικικοινωνιακών συστημάτων της επιχείρησης σας, και τη μείωση των λειτουργικών σας εξόδων. Νοιαζόμαστε για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της επιχείρησης σας έμπρακτα!