Λίγα Λόγια για εμάς

Η ιστορία μας και οι υποδομές μας

Η Ιστορία μας και το Όραμά μας

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των τεχνολογιών αιχμής και της πληροφορικής από το 2010 με την ίδρυση της εταιρείας Smart Support. Από την αρχή στόχο μας αποτελούσε η αξιοποίηση της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο αυτό για τη μέγιστη ωφέλεια των πελατών μας.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια και την ανάληψη πολλών και διαφορετικών projects και πελατών γνωρίζουμε πλέον επακριβώς τι να προσφέρουμε σε κάθε επιχείρηση, ώστε να απολαμβάνει μια αποδοτική και λειτουργική καθημερινότητα που θα τη βοηθάει στην ανάπτυξη και την ευδοκίμηση των στόχων της.

Όραμα μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων υψηλού επιπέδου που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις της τεχνολογίας, και αναγνωρίζοντας τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων για επικοινωνία αλλά και χαμηλό διαχειριστικό κόστος, διευρύναμε τις υπηρεσίες μας και στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, δημιουργώντας την υπηρεσία Smart-Voip.

Οι Υποδομές μας

Η Smart- Voip έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο σύγχρονων υποδομών για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της, ενώ διαθέτει ιδιόκτητους servers, οι οποίοι στεγάζονται σε ένα από τα μεγαλύτερα Data Center στην Ελλάδα.

Η έρευνα και η επένδυση για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων μας δεν σταματάει ποτέ, με πρωτεύον στόχο την όλο και καλύτερη ποιότητα των κλήσεων και των συνολικών υπηρεσιών μας.

Στις εγκαταστάσεις μας έχουμε ανεξάρτητες οδεύσεις γραμμών Α+Β feed, σταθερές θερμοκρασίες με Proactive Monitoring και εξασφαλίζουμε εγγυημένη χωρητικότητα κυκλωμάτων και υλοποίηση BGP για redundancy με δικό μας block IP.

Η Smart- Voip επιπλέον, έπειτα από την πολυετή παρουσία της στο χώρο έχει εξασφαλίσει peering με όλους τους παρόχους και άμεσες διασυνδέσεις με Ευρώπη και Βαλκάνια.

Επωφεληθείτε απο την γνώση μας

Με τη Smart-Voip, παρέχουμε υπηρεσίες τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου (VoIP), απευθυνόμενοι κυρίως σε επιχειρήσεις, στοχεύοντας στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας τους. Αξιοποιώντας τις εναλλακτικές δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία αυτή, αναλαμβάνουμε, τη μελέτη και τον προσδιορισμό των τηλεπικοινωνιακών αναγκών της επιχείρησης σας παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις τηλεφωνίας.

Οι λύσεις αυτές περιλαμβάνουν τόσο την εγκατάσταση δικτυακών και διαδικτυακών τηλεπικοινωνιακών συστημάτων (VoIP), όσο και την υποστήριξη και αναβάθμιση των ήδη υπαρχόντων. Επιπλέον, παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις της Cloud τεχνολογίας και τις μελλοντικές τάσεις, παρέχουμε εικονικά τηλεφωνικά κέντρα (Cloud-Pbx), απαλλάσσοντας σας από τις δυσκολίες της συμβατής τηλεφωνίας και εξασφαλίζοντας σας γρήγορη και αξιόπιστη επικοινωνία με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Η εξασφάλιση της επιτυχίας των πελατών μας έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης που μας χαροποιούν ιδιαίτερα.

Γνωρίστε κι εσείς την Smart-Voip, ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα της Voip τηλεφωνίας και εδραιώστε την ευημερία της επιχείρησης σας μειώνοντας τα λειτουργικά σας κόστη.

phones

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος VoIP, στην διάθεσή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε μια λεπτομερή παρουσίαση και προσφορά, σύμφωνα με τις δικές σας τηλεπικοινωνιακές ανάγκες