Ποιοι είμαστε

Η ιστορία μας

Στη Smartsupport ξεκινήσαμε να δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της πληροφορικής από το 2010, με μοναδικό μας στόχο την αποδοτικότερη αξιοποίηση των γνώσεων της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο αυτό, για τη μέγιστη ωφέλεια των πελατών μας.

icon

Όραμά μας

Όραμα μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων υψηλού επιπέδου, και η κάλυψη του συνόλου των αναγκών της επιχείρησης σας.

icon

Περισσότερες υπηρεσίες

Ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις της τεχνολογίας, και αναγνωρίζοντας τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων για επικοινωνία, διευρύναμε τις υπηρεσίες μας και στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, δημιουργώντας την υπηρεσία Smart-Voip.

Με τη Smart-Voip

Με τη Smart-Voip, παρέχουμε υπηρεσίες τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου (VoIP), απευθυνόμενοι κυρίως σε επιχειρήσεις, στοχεύοντας στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας τους. Αξιοποιώντας τις εναλλακτικές δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία αυτή, αναλαμβάνουμε, τη μελέτη και τον προσδιορισμό των τηλεπικοινωνιακών αναγκών της επιχείρησης σας και σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις τηλεφωνίας. Οι λύσεις αυτές περιλαμβάνουν τόσο την εγκατάσταση δικτυακών και διαδικτυακών τηλεπικοινωνιακών συστημάτων (VoIP), όσο και την υποστήριξη και αναβάθμιση των ήδη υπαρχόντων.

Επιπλέον, παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις της Cloud τεχνολογίας, και τις μελλοντικές τάσεις, παρέχουμε εικονικά τηλεφωνικά κέντρα (Cloud-Pbx), απαλλάσσοντας σας από τις δυσκολίες της συμβατής τηλεφωνίας και εξασφαλίζοντας σας γρήγορη και αξιόπιστη επικοινωνία. Με γνώμονα μας, τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης, πορευόμαστε με σκοπό τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων σεβασμού και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, και την εξασφάλιση της επιτυχίας τους. Γνωρίστε κι εσεις την Smart-Voip, ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα της Voip τηλεφωνίας, και αυξήστε την ευημερία της επιχείρησης σας μειώνοντας τα λειτουργικά σας κόστη.